Κατασκευή eShop

Αν ψάχνετε για έναν ηλεκτρονικό κατάστημα, έχετε πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Αλλά γιατί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας σε σχέση με τον ανταγωνισμό;

#1

Παραμετροποίηση

Η ομάδα ειδικών προγραμματιστών μας μπορεί να σας δημιουργήσει έναν εντελώς προσαρμοσμένο ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, προσαρμοσμένο στις συγκεκριμένες ανάγκες και προτιμήσεις σας. Αυτό σημαίνει ότι θα αποκτήσετε ένα μοναδικό ηλεκτρονικό κατάστημα που θα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα και θα αντικατοπτρίζει τέλεια το εμπορικό σας σήμα.

#2

Εμπειρία χρήστη

Καταβάλλουμε πολλή μελέτη και φροντίδα για τη δημιουργία μιας απρόσκοπτης, εύχρηστης εμπειρίας αγορών για τους πελάτες σας. Από την εύκολη πλοήγηση και τους γρήγορους χρόνους φόρτωσης μέχρι τις ασφαλείς επιλογές πληρωμής και την ολοκλήρωση των παραγγελιών δίχως προβλήματα, φροντίζουμε κάθε πτυχή του ιστότοπού σας να είναι σχεδιασμένη με γνώμονα τον πελάτη.

#3

Φιλικό προς το SEO

Κατανοούμε τη σημασία του SEO για τους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου και οι προγραμματιστές μας κατασκευάζουν ιστότοπους με γνώμονα τις βέλτιστες πρακτικές SEO. Αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα είναι βελτιστοποιημένος για τις μηχανές αναζήτησης, με αποτέλεσμα να είναι πιο πιθανό να κατατάσσεται ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης και να οδηγεί περισσότερη επισκεψιμότητα στο κατάστημά σας.

#4

Responsive design

Με όλο και περισσότερους ανθρώπους να πραγματοποιούν ηλεκτρονικές αγορές μέσω των κινητών τους συσκευών, είναι ζωτικής σημασίας ο ιστότοπός σας για το ηλεκτρονικό εμπόριο να είναι responsive. Οι ιστότοποί μας είναι κατασκευασμένοι με γνώμονα την κινητή τηλεφωνία, διασφαλίζοντας ότι το κατάστημά σας θα είναι όμορφο και θα λειτουργεί άψογα ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν οι πελάτες σας.

#5

Συνεχής υποστήριξη

Δεν σας φτιάχνουμε απλώς έναν ιστότοπο και σας ξεχνάμε. Η ομάδα μας είναι πάντα διαθέσιμη για να σας παρέχει συνεχή υποστήριξη και βοήθεια καθώς αναπτύσσετε και εξελίσσετε την επιχείρησή σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Με απλά λόγια, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη, προσαρμόσιμη και φιλική προς το χρήστη υπηρεσία που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει την επιχείρησή σας να επιτύχει. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τα όνειρά σας για το ηλεκτρονικό εμπόριο να γίνουν πραγματικότητα.

Μη κρίνεις το βιβλίο από το εξώφυλλο!

Ενώ ένα οπτικά ελκυστικό eshop τραβάει την προσοχή, μια ισχυρή βάση είναι η ραχοκοκαλιά που εξασφαλίζει ανώτερη απόδοση. Αυτό σημαίνει ταχύτερους χρόνους φόρτωσης, απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη, ανταπόκριση σε κινητά, βελτιωμένο SEO, επεκτασιμότητα και αυξημένη ασφάλεια. Δεν βελτιώνει μόνο την αισθητική, αλλά επηρεάζει άμεσα τα ποσοστά μετατροπής, την προσαρμοστικότητα στις τάσεις της αγοράς και την αποτελεσματική συντήρηση, που τελικά μεταφράζεται σε καλύτερες πωλήσεις και διαρκή επιτυχία.

Ήξερες πως…

Η ύπαρξη ενός υπερσύγχρονου ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου που είναι γρήγορος, εύκολος στη χρήση και ελαχιστοποιεί την απογοήτευση των χρηστών είναι ζωτικής σημασίας για διάφορους λόγους, ειδικά σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό;

Εμπειρία χρήστη

Ικανοποίηση πελατών: Ένας καλά σχεδιασμένος ιστότοπος βελτιώνει τη συνολική εμπειρία χρήστη, καθιστώντας πιο πιθανό για τους πελάτες να βρουν αυτό που χρειάζονται γρήγορα και αποτελεσματικά. Αυτή η ικανοποίηση μπορεί να οδηγήσει σε αφοσίωση των πελατών και θετικό μάρκετινγκ από στόμα σε στόμα.

Ποσοστά μετατροπής

Αυξημένες μετατροπές: Ένας φιλικός προς τον χρήστη και γρήγορος ιστότοπος τείνει να έχει υψηλότερα ποσοστά μετατροπών. Όταν οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να πλοηγηθούν στον ιστότοπό σας και να ολοκληρώσουν τις συναλλαγές τους χωρίς απογοήτευση, είναι πιο πιθανό να κάνουν μια αγορά.

Κατάταξη SEO

Οι μηχανές αναζήτησης, όπως η Google, θεωρούν την ταχύτητα του ιστότοπου και την εμπειρία χρήστη ως παράγοντες κατάταξης. Ένας γρήγορος και φιλικός προς τον χρήστη ιστότοπος είναι πιο πιθανό να κατατάσσεται υψηλότερα στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, δυνητικά προσελκύοντας περισσότερη οργανική επισκεψιμότητα.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Σε μια ανταγωνιστική αγορά, η κατοχή ενός ανώτερου ιστότοπου μπορεί να σας ξεχωρίσει από τους ανταγωνιστές. Εάν οι δυνητικοί πελάτες βρίσκουν τον ιστότοπό σας πιο φιλικό προς τον χρήστη και ευχάριστο στη χρήση, είναι πιο πιθανό να επιλέξουν την επιχείρησή σας έναντι άλλων.

Βελτιστοποίηση για κινητά

Καθώς ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων χρησιμοποιούν smartphone και tablet για online αγορές, ένας ιστότοπος βελτιστοποιημένος για κινητά είναι απαραίτητος. Αυτό εξασφαλίζει μια απρόσκοπτη εμπειρία σε διάφορες συσκευές, κάτι που είναι κρίσιμο για την προσέλκυση και τη διατήρηση πελατών.

Μειωμένα ποσοστά εγκατάλειψης

Ένας απογοητευτικός ή αργός ιστότοπος συχνά οδηγεί σε υψηλότερα ποσοστά εγκατάλειψης, όπου οι επισκέπτες εγκαταλείπουν τον ιστότοπο χωρίς να ασχοληθούν. Η βελτιστοποίηση της απόδοσης και της χρηστικότητας του ιστότοπού σας συμβάλλει στη μείωση των ποσοστών εγκατάλειψης και διατηρεί τους επισκέπτες στον ιστότοπό σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Θετική εικόνα

Ένας σύγχρονος και αποτελεσματικός ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου συμβάλλει στη θετική εικόνα της επωνυμίας σας. Αντανακλά τον επαγγελματισμό και τη δέσμευση για παροχή υψηλής ποιότητας εμπειρίας στους πελάτες.

Οικοδομεί εμπιστοσύνη

Ένας ασφαλής ιστότοπος που προστατεύει τις πληροφορίες των πελατών συμβάλλει στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης. Οι αγοραστές είναι πιο πιθανό να πραγματοποιούν συναλλαγές σε έναν ιστότοπο που διασφαλίζει την ασφάλεια των προσωπικών και οικονομικών τους δεδομένων.

Αναλύσεις και δεδομένα

Ένας καλά σχεδιασμένος ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου επιτρέπει αποτελεσματικές αναλύσεις και συλλογή δεδομένων. Η ανάλυση της συμπεριφοράς και των προτιμήσεων των χρηστών δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις για βελτιώσεις και βελτιστοποιήσεις.

Προσαρμοστικότητα στις τάσεις

Οι τάσεις της τεχνολογίας και του σχεδιασμού εξελίσσονται. Η τακτική ενημέρωση και συντήρηση του ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου σας διασφαλίζει ότι παραμένει σχετικός και ευθυγραμμισμένος με τα πιο πρόσφατα πρότυπα του κλάδου.

Η κατοχή ενός υπερσύγχρονου ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου είναι απαραίτητη για να παραμείνετε ανταγωνιστικοί, να προσελκύσετε και να διατηρήσετε πελάτες και, τελικά, να οδηγήσετε την επιχειρηματική επιτυχία στην ηλεκτρονική αγορά;

Χρειάζεσαι βοήθεια; Μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!